Kettlebell test [2020]

Kettlebell test

Kettlebells er blevet mere og mere populært igennem de seneste år, og det vil være svært at finde et træningscenter, der ikke har dem stående. De kan bruges til utallige øvelser indenfor både styrketræning og udeholdenhedstræning.

En af de store fordele med kettlebells er, at de findes i vægtklasser til alle og de ikke fylder for meget i hjemmet. Derfor opleves det at flere og flere private inddrager dem i hjemmetræningen.

Herunder har vi samlet de bedste kettlebells, som du købe anno 2020. Vi vil ikke fokusere på selve vægten, men derudover de forskellige typer. Du kan hos de fleste forhandlere finde de forskellige modeller i de fleste vægtklasser.

Kettlebells fra Abilica

Forhandler Totalpris Læs mere
125,00 Se produktet her

Abilica Kettlebell er vores absolutte anbefaling, hvis du vil træne med kettlebells på høj plan. Her får du både vægtklasser til alle, funktionelt design samt god kvalitet.

Du kan få Kettlebell Abilicsa Kettlebells fra 4-40 kilo, og intervallerne ser således ud:

  • 4 kg
  • 8 kg
  • 12 kg
  • 16 kg.
  • 20 kg
  • 24 kg
  • 32 kg
  • 40 kg

Udover den vægt, som du er sikker på at kunne bruge til dine øvelser. Så vil du også opleve, at de indeholder gummi i bunden. Dette er godt til bestemt hjemmetræning, så du er helt sikker på ikke at ødelægge gulvet.


Vinyl Kettlebells

Forhandler Totalpris Læs mere
245.345,00 Se produktet her

Hvis du har trænet eller set kettlebells før vil du hurtigt undre dig over udseenet af Vinyl Kettlebells, som du også kan se på ovenstående billede. Vinyl Kettlebells er nemlig designet mere funktionelt end andre Kettlebells, som gør det nemmere at træne med.

En af de store fordele ved Vinyl versionen er, at du typisk vil typisk kunne lave hurtigere øvelser grundet det funktionelle design. Det giver dig også mulighed for at træne tredimensionalt.

En af de store ulemper ved Vinyl versionen er, at de kun finde i kilo og der er stort spring imellem kiloerne. De kan ”kun” købes i 4, 8 og 12 kilo på nuværende tidspunkt.


American Barbell Kettlebells

Forhandler Totalpris Læs mere
9.951.495,00 Se produktet her

American Barbells Kettlebells har den store fordel, at de er opdelt i farver med specifikke farvekoder. På denne måde kan du nemt og hurtigt finde den specifikke størrelse, som du skal bruge til øvelsen. Dette er på begge sider af håndtaget, så du for hver side hurtigt kan få et overblik over vægten.

Udover de smarte farvede design vil du på American Barbells Kettlebells både kunne se vægten i kilo og pund. Rigtig mange (specielt udenlandske) øvelser viser antallet af kilo i pund. Hermed behøver du ikke bruge tid på at omregne fra kilo til pund.


Et par træningsøvelser I med fordel kan benytte jer af

Her ser du nogle af de mest effektive øvelser. Disse 5 øvelser, anses som værende øvelser til alle niveauer. Især hvis du er ny til træning med Kettebells anbefales det, at benytte sig af alt den hjælp man kan få. Som med alle tunge ting der løftes kan man også få skader. Så undgå skaderne og få alt den hjælp du kan bruge. Og du kunne jo passende starte med ovenstående video.


Du kan også læse vores træningsbænk test og koffeinpiller test.

Kettebells i hjemmetræningen

En af de helt store fordele ved kettebells er, at de kan benyttes derhjemme, hvis du ikke ønsker altid at skulle ud i fitnesscenteret. Selvom de kan veje meget, så fylder de ikke ret meget i at have stående i hjemmet. Samtidig kan man lave utrolig mange øvelser, der træner de forskellige dele af kroppen med kettebells. Dette gør det til noget af de bedste træningsudstyr man kan benytte til hjemmetræningen.

Martin Sølberg