Koffeinpiller test – de bedste på markedet i dag [2024]

Koffeinpiller test

Koffeinpiller kan være et følsomt emne, da der kan være tale om en afhængighed. Der er dog masser af positive effekter ved indtagelse af koffein, som mange ikke kender til. Koffeinpillen vil kort sagt forbedre din træning – meget. Men udover dette vil koffeinpillen også gøre dig mere oplagt, skarpere, øge din udholdenhed, forbedrer din koordination og hukommelse. Præcis derfor drikker vi i Danmark ca. 20 millioner kopper kaffe om dagen. Det svarer til, at hver indbygger drikker 4 kopper om dagen.

Koffeinen er det bedste fra kaffen, da en varm kop kaffe faktisk nedsætter koffeinniveauet i kroppen. Derfor burde flere tage koffeinpiller i stedet for at drikke kaffe. Af den årsag har vi udarbejdet en test af de bedste koffeinpiller på markedet i dag.

Derudover viser flere undersøgelser, at et tilskud af koffein øger muskelstyrken under træning . Hvis det indtages inden før træning, kan det hjælpe dig til at yde bedre og du vil opnå langt bedre resultater hurtigere.


Bodylab Caffeine

Forhandler Totalpris Læs mere
99,00 Se produktet her

Vi begynder med testens bedste og mest simple produkt. Bodylab Caffeine giver dig, det koffein du skal bruge for at lige give den ekstra nøk på arbejdet, når trætheden rammer, eller til at give den gas i dit lokale fitnesscenter. Bodylab Caffein består af 200mg højkoncentreret koffein, som giver dig en dejlig opkvikkende effekt. Især er dette produkt ideelt som energiboost før træning eller før et vigtigt møde.

Koffeinpillen er uden tilsat sukker, glutenfri & selvfølgelig laktosefri.

Især er det dejligt, at produktet udfylder det direkte behov, og ikke prøver at kombinere koffein med proteinpulver, pre-workout eller andre stimulerende midler. Du får, hvad du skal bruge.

Hvis du søger et produkt, der giver dig et nøk til energien, så er dette produkt perfekt for dig. Derudover er det også ekstremt billigt.


Bodylab Hydro Tabs

Forhandler Totalpris Læs mere
39,00 Se produktet her

Nu ved vi godt, at denne test omhandler koffeinpiller. Men dette produkt er for godt til at blive ignoreret eller ’overset’. Bodylab Hydro Tabs er et super lækkert produkt, som fås både med og uden koffein. Produktet med koffein er supergodt til dig der ønsker et lille nøk til energiniveauet, men også til dig der ønsker et tilskud af mineraler og vitamin C. Vitamin C kommer fra frugt og andre fødevarer, og er ekstremt nødvendigt for dit velvære. Ligeledes bidrager vitamin C til at mindske træthed og udmattelse.

Produktet er en sukkerfri brusetablet med masser af vitaminer og mineraler. Det hjælper med at vedligeholde din væskebalance, og selvfølgelig giver det dig det koffein du har brug for, hvis du skal give den ekstra gas til mødet eller i træningscentret.

Brusetabletten er uden tilsat sukker, glutenfri, vegansk & selvfølgelig laktosefri.

Et super lækkert produkt, til der søger koffeintilskud samt vitaminer og mineraler. 10/10.


KFD Nutrition Caffeine

Forhandler Totalpris Læs mere
49,00 Se produktet her

Endnu et ’no bullshit’ produkt. Og endnu et godt et af slagsen.

KFD Nutrition Caffeine giver dig det, du søger. Et højt indhold af koffein i pillerne. Dette produkt er absolut et topprodukt til at erstatte kaffen. Tag blot en pille med et glas vand, og dit energiniveau øges indenfor 10 minutter. Derudover undgår du de mindre sunde elementer ved en kop kaffe som fx at tænderne farves gule, at den varme drik kan være usundt for din mave osv. Og hvis du kan fjerne det negative ved kaffen og tilføje det positive ved at drikke vand, så er det vel en ’win-win’

KFD Nutrition Caffeine er et af markedets bedst sælgende produkter – og med god grund. Fordi det er et ’no-bulshit’ produkt med dokumenteret virkning.

Endnu et super godt produkt til dig, der ønsker lidt ekstra energi til træningen eller til den lange arbejdsdag.


Bodylab Trimlet + koffein

Forhandler Totalpris Læs mere
259,00 Se produktet her

Denne koffeinpille har flere funktioner, udover at give dig et ekstra nøk energi. Pillen er en af markedets bedste ’slankepiller’. Udover at være en slankepille er der tilsat 50mg koffein pr. pille/kapsel. Pillen er ekstrem brugbar når du ønsker vægttab uden at miste energi. Meget simpelt – jo færre kalorier du indtager, jo mindre energi har du at forbrænde.

Se denne illustration:

Trimlet

Denne pille er til dig der ønsker et blandingsprodukt, og passer perfekt til dig som ønsker lidt energi fra koffeinen og samtidig smide et par kilo. Et super lækkert produkt, der virker til perfektion.


Alternativer til koffeinpulver

Der findes mange alternativer til koffeinpulver. Energidrik, Pre Workout, Energy boost, samt mange andre produkter. Alle har deres eget specifikke formål. Der er dog ingen af ovenstående som dækker samme behov som koffeinpiller.

Måske du også er interesseret i alternativerne? I så fald har vi udarbejdet et mindre udvalg af alternativer.

Bodylab Pre Workout

Forhandler Totalpris Læs mere
159,00 Se produktet her

Dette produkt henvender sig til dig, der for alvor ønsker at give den gas under træningen. Pre-workout er til dig, der ønsker et ekstra skud energi i træningscentret. Pre-workout indeholder BCAA, beta-alanin og koffein, som alle er ingredienser der øger din koncentration og gør dig mere skarp til din træning.  Derudover er der tilsat smag. Bubblegum, blue rasperry & sweet cola, er alle smagsfavoritter hos forbrugeren.

Pre-workout er et super godt alternativ til koffeinpiller til træningen. Måske ikke så meget til arbejdet.


Bodylab Protein Ice Coffee

Forhandler Totalpris Læs mere
20,00 Se produktet her

Hvem elsker ikke en god kop iskaffe? Bodylab har endnu en gang produceret et vidunderprodukt med hele 25g protein. Protein Ice Coffee er brygget på Arabaci kaffebønner og indeholder en naturlig mængde koffein. Dette produkt henvender sig ikke kun til forbrugeren der ønsker at give den gas i træningscenteret, men også forbrugeren der værdsætter en kold is kaffe i løbet af dagen.

Bodylab Protein Ice Coffee er uden tilsat sukker. Smagen er cremet og rund – med et strejf af vanilje. Iskaffen indeholder 75 mg koffein, som er lige under halvdelen af hvad du får i en pille. Derfor et super fint alternativ til koffeinpiller – til dig der gerne vil nyde det.


Nutramino Energy Boost

Forhandler Totalpris Læs mere
59,00 Se produktet her

Sidste produkt i denne test. Og sikke et produkt. Nutramino Energy Boost er et super godt produkt til dig der ønsker at give den lidt ekstra gas til træning eller sport. Produktet fås i 2 varianter, Apple- & Pineapple smag. Begge er superlækre og kan på det varmeste anbefales.

Produktet er propfyldt med aminosyrer, vitaminer og koffein. Du får altså alt du har behov for, til en god træning eller før din fodboldkamp.

Udover at være et super lækkert produkt, har Nutramino også formået at holde kalorie- & sukkerindholdet på et minimum.


Koffeinpiller inden træning

”Når man træner, kan koffein godt være en fordel, fordi det har en positiv effekt på udholdenheds- og præstationsevnen” siger Marta Axelstad Petersen – DTU fødevareinstituttet.

Dog er det vigtigt at pointere, at det anbefales maksimum at indtage 400mg koffein dagligt. Faktisk siges det, at det optimale indtag af koffein, ligger på 200-300mg koffein. Dette indtag svarer til 1 / 1 ½ piller af ovenstående produkter på daglig basis.

Hvis det daglige maksimum overskrides, kan det have følger. Ligeledes skal det pointeres, at det er forskelligt fra person til person, hvor stort det anbefalede daglige indtag er. Hvis du ikke kan tåle for meget koffein hvil du opleve hjertebanken, forhøjet blodtryk & rysteture. Derfor anbefaler vi ALTID, at føle dig frem stille og roligt. Og ALDRIG indtage koffein hvis du har hjerteproblemer.


Koffeintabletter

Koffeintabletter og koffeinpiller er næsten det samme. Forskellen ligger kun i få elementer. Tabletter er mest almindelig lægemiddelform. Tabletterne er oftest runde eller ovale, men kan selvfølgelig også have andre former. Hvis tabletten er overtrukket med et sukker- eller filmovertræk, kaldes det piller. Pille er et ord med latinsk afstamning og betyder ”lille kugle”.


Koffein i kaffe

Hvor meget koffein er der i kaffe? Er et simpelt spørgsmål uden et simpelt svar. Kaffe kommer fra kværnede kaffebønner, og bønnerne kan komme fra hele verden. Disse bønner er forskellige fra hinanden. Dog siger man, at som hovedregel indeholder 100g kaffe, 40mg koffein. Det anbefalede daglige maksimumsindtag af koffein lyder på 400mg, men mange mener at 200-300mg er det mest optimale daglige indtag.


Koffeinpiller og alkohol

Koffein og alkohol er en farlig cocktail man skal holde sig fra. I USA er der allerede lukket ned for et voksende drikkevarer marked, der kombinerede alkohol og koffein.

Flere studier viser, at man bliver mere påvirket hvis man indtager koffein og alkohol samtidig. Problemet ligger i, at koffeinen gør at man føler sig ovenpå, samtidig med at alkohol påvirker ens klarsyn. Resultatet er desværre at man ikke selv ved hvor fuld man er.

Ydermere kan det også have sundhedsmæssige følger. Det blevet bevist, at hvis man indtager koffein og alkohol samtidig, at kroppen reagerer på samme måde som hvis der er indtaget en mindre dosis kokain. Hjertebanken, svedeture & rysteture er desværre almindeligt i den kombination.


Koffeinpiller 250 mg

Koffeinpiller fås ofte med et indhold på 200mg. Grunden til dette er såresimpel. Der anbefales et dagligt maksimum på 400mg, altså 2 piller. Det er selvfølgelig muligt at knække pillen over, hvis du ønsker et indtag på 300mg.  


Bedste koffeinpiller

I ovenstående test har vi samlet bedste koffeinpiller på markedet i dag. Koffeinpiller er ekstremt undervurderet produkt, som anses som værende sundere end kaffe. Alligevel er der langt færre forbrugere af koffeinpiller. Koffeinpille markedet er dog vokset som værende et kosttilskud til træning. Vi er på en mission om at gøre koffeinpiller populært hos den gængse dansker.

Tak fordi du ville læse med. Håber du blev klogere på koffeinpiller og ved hvilket produkter, du skal erhverve dig.

Du kan også læse vores træningsbænk test, motionscykel test & kettlebell test her!