Bodylab Whey 100 anmeldelse [2024]

Bodylab whey 100 test

Bodylab Whey 100 er det af de meste solgte produkter fra Bodylab i Danmark, der nu også samarbejder med det norske selskab Scandza. Ifølge Bodylab sælger de 610.000 kilo proteinpulver årligt og herunder også Bodylab Whey 100.

Vi har anmeldelt proteinpulveret baseret på følgende 4 parametre.

Bodylab Whey 100

Hvis ud vil købe Bodylab Whey 100, kan du finde det direkte hos forhandleren her:

Forhandler Totalpris Læs mere
179,00 Se produktet her

Kvaliteten

Bodylab Whey 100 har en rigtig god kvalitet baseret på de sammenligningspunkter, vi har med andre proteinpulver på markedet.

Det indeholder et mix af valleproteinkoncentrat og valleproteinisolat. Valleprotein er en af de bedste proteinkilder, som du kan få (når det tales om proteinpulver).

Ifølge Bodylab selv, så indeholder proteinpulveret 70% protein, 10% kulhydrater og 7,5% fedt.

Der findes produkter på markedet, som har en smule bedre kvalitet end Whey 100, men generelt indeholder produktet rigtig meget protein, og du får uden tvivl det bedste produkt på markedet i forhold til prisen, som du betaler.

» Du kan købe produktet hos Bodylab her «

Smagen

Smagen er svær at teste, da det oftest vil være en ”smagssag” for person til person. Bodylab har dog valgt at producere deres proteinpulver i hele 11 smagsvarianter. Hermed burde der være en smag til alle.

Vi har selv testet smagen på samtlige Whey 100, og vi kan kun anbefale det. De har formået at skabe smage, der ikke virker kunstige og kan nydes efter en god træning.

Du finder ikke tilsat sukker i nogen af de 11 smagsvarianter. Udover dette vil du kunne alle de helt normale smagsvarianter som chokolade, jordbær og vanilje.

Du kan læse alle smagene på deres hjemmeside.

» Du kan købe produktet hos Bodylab her «

Prisen

Bodylab Whey 100 er en af de billigste produkter, når det kommer til proteinpulver på markedet.

Prisen kan variere meget forskelligt fra forhandler til forhandler samt tidspunktet på året. Den generelle pris på markedet ligger mellem 160-200 kroner for 1 kilo proteinpulver.

Dette betyder, at du typisk vil betale 0,15-0,30 kroner pr. gramt protein, når du køber Bodylab Whey 100.

» Du kan købe produktet hos Bodylab her «

Forhandleren

Som nævnt tidligere i artiklen, så er Bodylab Whey 100 danskproduceret. Alt produktion af proteinpulveret (ligesom de fleste andre kosttilskud fra Bodylab), bliver produceret i Hadsund (Nordjylland). Her vil man også findes deres hovedkontor.

Bodylab blev stiftet i 2003 med det formål at producere kosttilskud, træningsudstyr og sportsprodukter. Det har de gjort med stor succes og oplevet stor vækst i det seneste mange år.

Du kan trygt benytte Bodylabs produkter og handle direkte hos forhandleren selv, hvor du oftest kan opnå mængderabat, hvis du skal købe proteinpulver ind til det næste lange stykke tid.

» Du kan købe produktet hos Bodylab her «