iPhone mister hurtigt strøm

iPhone mister hurtigt strøm

Hvis du har haft din iPhone eller anden telefon igennem noget tid, vil du kunne opleve at den mister hurtigere strøm end den gjorde, da du pakkede den ud af æsken. Dette er oftest normalt, og det betyder nødvendigvis ikke at din telefon er gået i stykker.

I takt med du brugere telefonen, bruger flere apps, får flere push-notifikationer, vil din mobil bruge mere strøm.

Vi har i denne guide samlet nogle af ting, der kan afhjælpe problemet, som du kan prøve inden du eventuel udskifter telefonen.

I artiklen finder du:

De 3 bedste powerbanks i 2020

Anker PowerCore Speed 20.000mAH

Forhandler Totalpris Læs mere
599,00 Se produktet her

Vores absolut yndlings powerbank i 2020 er denne Anker PowerCore Speed med hele 20.000 mAH. Dette produkt er et pragteksemplar af en powerbank, der især imponerer med sin Quick Charge, som sørger for at din telefon oplader næsten ligeså hurtigt tilsluttet powerbanken, som var den tilsluttet en strømforbindelse i hjemmet. Med sine hele 20.000 mAH er der nok strøm til både dig og sidemanden hele 6 fulde opladninger. Ydermere er powerbanken kompakt og med 2 USB-udgange.

Alt i alt den bedste powerbank på markedet i dag.


Aukey 26.800 mAH powerbank, 45W USB-C PD og 18W QC 3.0

Forhandler Totalpris Læs mere
899,00 Se produktet her

Den største powerbank målt på mAH med hele 26.800, men selve powerbanken er ekstremt kompakt og lige til at have med i lommen. Denne powerbank er et perfekt eksempel på hvor langt vi er kommet i den teknologiske udvikling – at presse 45W og 26.800 mAH ned i så lidt plads er i sig selv utroligt. Der er omkring 10 hele opladning gemt i denne lille lækre kompakte kasse.

Denne Aukey powerbank tilbyder desuden quick charge, og med sin USB-A udgang tilbyder den opladning 4 gange hurtigere end de traditionelle opladere. Denne powerbank oplader også bærbare computere eller lign.


GreyLime Power Slim 4000 mAH powerbank

Forhandler Totalpris Læs mere
199,00 Se produktet her

Denne powerbank er en ekstremt kompakt og simpel powerbank fra det utroligt populære brand GreyLime. Powerbanken er tidsløs, diskret og utroligt lækker. Den tilbyder ikke lige så meget råstyrke som ovenstående powerbanks, men det har den heller ikke behov for, da denne powerbank er til et andet segment. Dette afspejler sig selvfølgelig også i prisen.

Den bedste powerbank til dig, der ikke ønsker at springe banken for at eje en powerbank, der oplader din telefon uden problemer.


Hvilke apps bruger strøm?

Når du får en helt ny telefon, vil den typisk være helt tom for apps (medmindre du overfører fra din gamle iPhone). I takt med du begynder at bruge din telefon, vil du oftest downloade flere og flere apps.

Alle disse apps bruger typisk strøm, selvom du ikke aktivt bruger dem. Mange af dem bruger din lokation (GPS), selvom du ikke har åbnet appen.

Du kan i indstillinger gå ind og se, hvilke apps der bruger strøm samt, hvor meget af den samlede strøm du bruger. Du vil oftest finde apps du ikke bruger længere, som du med fordel kan slette eller ændre dine indstillinger, så de ikke bruger så meget strøm.

Du kan gøre ovenstående løbende for at forebygge problemet på et senere tidspunkt.

» Køb powerbanks online her «

Lysstyrke

Lysstyrken betyder meget for, hvor lang tid din iPhone holder strøm. Hvis du kører med fuld lysstyrke, så kan dette betyde at din mobil taber strøm hurtigere. Heldigvis har iPhone en smart funktion, der giver dig mulighed for at bruge automatisk lysstyrke.

Dette betyder, at skærmen automatisk vil skrue og ned for lysstyrken på skærmen, alt efter hvor meget lys der er i rummet eller udenfor.

Vi anbefaler, at du enten bruger automatisk lysstyrke eller holder den på laveste niveau og skruer op efter behov.

» Køb powerbanks online her «

Energibesparende tilstand

Udover automatisk lystyrke, så er Apple (og de andre udbydere) bevidste om udfordringen med batterilevetiden efter noget tid. Som det er nævnt i artiklen, så er det typisk alt det der kører i baggrunden, som trækker den masse strøm fra telefonen.

Apple har derfor udviklet en funktion, der hedder energibesparende tilstand. Denne tilstand vil gå ind og optimere på nogle af de punkter, som typisk trækker rigtig meget strøm.

Dette vil b.la. være afhentning af mails, opdatering af apps i baggrunden, Siri og meget mere. Du kan bagefter også følge udviklingen og se, hvor meget strøm du har sparet vil at tænde denne funktion.

Når funktionen er aktiv, så vil dit batteri øverst skifte farve fra grøn til gul.

» Køb powerbanks online her «

Push-notifikationer

I takt med begynder at downloade flere apps vil du formentlig også løbende have accepteret, at du må modtagere push-notifikationer for flere og flere apps. Rent teknisk vil dette betyde, at din mobil konstant ”søger” efter nye beskeder, som den sender dig. Dette bruger strøm, og det kan skyldes at batteriet hurtigere er tomt.

Vi anbefaler at du i dine indstillinger tjekker, hvor du får push-notifikationer fra. De mest normale er Facebook, Snapchat, Instagram, LinkedIn. Men du bliver måske forbavset over, hvor mange af dine apps der har lov til at sende dig beskeder (stort set alle).

» Køb powerbanks online her «

Udskift batteriet

Hvis ingen af ovenstående tips virker, så er det formentlig din hardware, selve batteriet, der er gået i stykker. Derfor er du nødt til at udskifte batteriet hos en iPhone reparatør.

Vi anbefaler, at du benytter en autoriseret reparatør, da du her er sikker på, at der bliver benyttet originale reservedele under reparationen. Udover dette vil bevare garantien, hvis din telefon/iPhone er under to år gammel.

» Køb powerbanks online her «