Erfaringer med uoriginale printerpatroner

uoriginale printerpatroner

Originale printerpatroner er oftest utrolig dyre, og hvis du printer rigtig meget, kan du hurtigt blive en meget stor udgift (både for privat og erhverv).

Der rigtig mange fordele ved at vælge at købe uoriginale printerpatroner kontra de originale, som typisk er over dobbelt så dyre. Der findes selvfølgelig også fordele ved at vælge de dyre printerpatroner.

Vi har i denne artikel samlet både fordele og ulemper ved at købe uoriginale printerpatroner.

» Du kan finde uoriginale printerpatroner her «

I artiklen finder du:

Derfor er originale printerpatroner dyre

Mange tror fejlagtigt at printervirksomheder tjener de fleste af deres penge på selve printeren. Men rent faktisk, har virksomhederne i de seneste mange år solgt printerne med tab, hvorefter de tjener pengene på printerpatroner.

Dette gør at printerpatroner faktisk er en af de største indtægtskilder for virksomhederne. Derfor vil man oftest finde billige printere og dyre printerpatroner (hvis man køber dem originale).

Derfor vil man også derfor kunne opleve, at de store virksomheder prøver at gøre det mere og mere besværligt at købe og benytte uoriginale printerpatroner.

» Du kan finde uoriginale printerpatroner her «

Fordele og ulemper ved uoriginale printerpatroner

Der er rigtig mange fordele ved at købe uoriginale printerpatroner. Den største fordel er selvfølgelig at de er markant billigere end de originale printerpatroner hos producenten selv. Du vil typisk kunne få dem over 50% billigere end originale printerpatroner.

De originale printerpatroner har en bedre kvalitet end de uoriginale printerpatroner. Dette er dog ikke noget, der kan ses hvis du printer normale dokumenter. Det er oftest kun på billeder, hvor du kan se forskel.

Det kan altså ikke betale sig at købe originale printerpatroner, hvis du printer helt normale dokumenter (skrift, skoleopgaver, tilbud etc.).

» Du kan finde uoriginale printerpatroner her «

Uoriginale printerpatroner og garanti

Mange forhandlere af printere skriver, at garantien udløber ved at købe uoriginale printerpatroner. Dette er imod købeloven (hvis der er tale om reklamationsretten jf. købeloven).

Hvis din printer går i stykker indenfor de første 2 år, så skal de bevises at det er de originale printerpatroner, der er skyld i problemet. Hvis dette til gengæld er tilfældet, så vil garantien ryge.

Det er dog sjældent, at man har hørt at brugen af dem kan ødelægge printeren (hvis det er de rigtige patroner, der bliver købt til printeren).

Her finder du de bedste printerpatroner

Der findes rigtig mange steder, hvor du kan finde uoriginale printerpatroner online (eller i butikkerne). Generelt set virker de fleste, som du kan finde hos de forskellige forhandlere.

Det vigtigste du skal tjekke, når du køber dine printerpatroner er, at de skal passe til den helt rigtige model.

Hvis du f.eks. går ind på en side som pixojet.dk, vil du i menuen kunne finde den printer, som du har. Her er det vigtigt, at du vælger den helt eksakte printer som du har (dette kan du typisk se på printeren).

Vi anbefaler, at du skifter alle printerpatronerne, når du udskifter dem. Således du enten kører med originale eller uoriginale printerpatroner. Dette kan i nogle tilfælde skabe nogle udfordringer med printeren.

Husk derfor at køb en fuld pakke, så du kan udskifte dem alle.

» Du kan finde uoriginale printerpatroner her «